Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

«Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ». ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΙΟΒΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ (αξιόπιστο) ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑ 100%


Επειδή το σύστημα της αλητείας, που λαδώνεται από συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα για να νομοθετεί, με ανταλλάγματα και οικονομικά (λάδωμα, εισφορές για τις εκλογές κλπ) αλλά και με την σιωπή ενός συστήματος για τις προσωπικές προτιμήσεις συγκεκριμένων πολιτικών (που δεν αρέσουν στους ψηφοφόρους), μας νομίζει ηλιθίους, παρουσιάζουμε την αντικειμενική έκθεση για τις Κυριακές που συνέταξε η ελληνική πλευρά με πρωταγωνιστή έναν υπάλληλο του ΙΟΒΕ, δηλαδή άμεσα εξαρτώμενο από τον ΣΕΒ (βλ. σελ. 2, ονόματα).Αυτή η έκθεση υιοθετήθηκε σχεδόν 100% από τον «αξιόπιστο και διεθνώς αναγνωρισμένο» ΟΟΣΑ στην περίφημη εργαλειοθήκη του Χατζηδάκη.
Μάλιστα ακόμα και η έκθεση του ΙΟΒΕ που υιοθέτησε ο αντικειμενικός ΟΟΣΑ είναι εξαιρετικά επιφυλακτική για τα θετικά αποτελέσματα της πλήρης απελευθέρωσης των Κυριακών. Ακόμα και οι ίδιοι.
Και όμως ο Χατζηδάκης και ο Γιακουμάτος, με βάση αυτήν την έκθεση-απάτη του ΟΟΣΑ, αλλάζουν την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, ικανοποιώντας πλήρως τις πολυεθνικές, τις μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων και όλους τους δικούς τους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου